راه اندازي خط توليد كشك

راه اندازي خط توليد كشك و دستگاههاي مورد نياز آن:

براي راه اندازي خط توليد مواد غذايي نياز به دستگاههاي اتومات با استاندارد بالا جهت تزريق مواد غذايي است در اين راستا فرازصنعت

براي راه اندازي خط توليد كشك و ديگر مايعات غليظ غذايي خطوط توليد خود را معرفي كرده كه به اختصار به آن مي پردازيم.

کشک یکی از فرآورده های فرعی شیر مي باشد که به روش سنتی از جوشاندن ،تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که

پس از کره گیری باقی می ماند و یا از ماست بدون چربی تهیه می شود،بدست مي آيد .در صنایع غذایی تولید کشک با فرآیندهای صنعتی

و به صورت کشک مایع مستقیما از شیر صورت می گیرد.کشک های سنتی مایع از ساییدن و رقیق کردن کشک خشک که

معمولا بصورت غیر پاستوریزه تهیه می گردد تولید می شود. شاید بسیاری از مردم نداند که کشک یکی از مواد لبنی است که

تنها در ایران یافت می شود و در واقع می توان گفت : مانند دوغ تهیه شده از ماست این فرآورده نیز کاملا ایرانی است.

ارزش غذایی:   

کشک با حجم کم خود یک ماده غذایی معجزه آسا است که در بردارنده ی تمام خواص شیر و حاوی کلسیم ،چربی ،نمک ،

پروتئین و نیاسین می باشد. میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۱۰ کیلو کالری می باشد که

می توان به عنوان یکی از تامین کننده های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.میزان مواد مغذی

در کشک های مختلف به نوع فرآوری و همچنین شیر یا ماده اولیه آن بستگی دارد مهمترین استفاده درمانی از کشک

پیشگیری از بروز یا پیشرفت پوکی استخوان است.

موارد مورد نیاز برای راه اندازي خط توليد كشك  :

راه اندازي خط توليد كشك

  1. كشك صنعتی با استفاده از شیر
  2. كشك سنتی با استفاده از ماست یا دوغ

کشک را چگونه تهیه و تولید کنیم؟

كشك به دو صورت صنعتی و سنتی اماده می شود. در هردو حالت با شیر تخمیر شده یا همان دوغ و یا ماست چربی را

می گیرند و می جوشانند تا غلیظ  و در نهایت بسته به نوع فرایند ممکن است حتی ان را خشک کنند .

در پروسه صنعتی کشک به دو صوررت تهیه می شود در یک حالت کشک خشک شده ساییده می شود

و باکمی اب مخلوط می شود و تا به درصدی از رطوبت برسد به ان نمک اضافه میکنند پاستوریزه میکنند و

در شیشه یا کیسه های پلی اتلین میریزند و وارد بازار میکنند .

از نظر طعم و میزان رطوبت ترکیب های کشک تهیه شده روش های مختلف وتفاوت های جزیی دارد .

 

نگه داری کشک :  خط توليد كشك

از نظر دمایی توصیه می شود کشک  حتما در یخچال نگه داری شود بسته به نوع کشکی استفاده می کنید،

اگر کشک پاستوریزه در شیشه خریداری می کنید بعد از باز کردن حتما باید در یخچال نگه داری کنید .

حتی بهتر است قبل از خریداری هم در یخچال باشد .

اگر کل کشک را استفاده نمیکنید قاشقی که به کشک زده می شود باید کاملا خشک و تمیز باشد .

زیرا کشک یک محصول غذایی غنی از مواد مغذی است و درصد رطوبت ان برای رشدبسیاری از میکرو

ارگانیسم ها مناسب است و به راحتی الوده  می شود.

تکنولوژی تولید:

• دریافت شیر: نمونه برداری یا آزمایش ، توزین، صاف کردن شیر در محلی نسبتا مجزا از خط تولید که حجم آن متناسب با ظرفیت تولید باشد.
• جدا کردن چربی از شیر توسط چربی گیر
• شیر بعد از پاستوریزه شدن در دمای مناسب به ماست تبدیل می شود.
• ماست ترش بدون چربی را تا نقطه جوش حرارت داده، سپس سرد کرده و آبگیری می کنیم
• بعد از افزودن نمک در دیگ دو جداره استیل به مدت نیم ساعت در دمای ۶۵ درجه سالم سازی می شود.

بسته بندی:

بسته بندی کشک مایع : کشک آماده شده و پاستوریزه در ظروف مناسب و مجاز بسته بندی و آماده فروش می شود.
بسته بندی کشک خشک :کشک مایع اماده شده در گرمخانه یا تونل های پخت در دمای مناسب خشک می شود و

پس از آن که رطوبت به میزان لازم رسید بوسیله ی آسیاب پودر شده و در ظروف مناسب بسته بندی می شود.

 دستگاه های مورد نياز خط تولید کشک فرازصنعت :

براي راه اندازي خط توليد كشك بصورت اتومات نياز به دستگاههاي متفاوتي است اما در حالت كلي شامل موارد زير مي باشد:

  1. دستگاه کشک ساب
  2. صافي
  3. مخازن ساخت و ذخيره
  4. دستگاه شيشه شور
  5. دستگاههاي  پركن كشك شامل:پركن  خطی سیلندری مواد غذايي و دستگاه پرکن ظروف جار 
  6. لیبل پشت چسب زن
  7. دستگاه شيرينگ پك اتومات يا نيمه اتومات

فرازصنعت براي راه اندازي خط توليد مواد غذايي خود شامل : راه اندازي خط توليد كشك ، سس، كرم كنجد و ديگر مايعات غليظ خوراكي

 دستگاه های مورد نياز خط تولید کشک فرازصنعت

دو دستگاه مخصوص خود را براي تزريق مواد غذايي( پركن كشك ) معرفي مي كند كه شامل :

  1. پركن خطي سيلندري مواد غذايي كه بصورت ۸ نازل يا ۴ نازل ، بسته به ظرفيت توليد مشتري ساخته مي شود
  2. پركن روتاري ظروف جار كه داراي دربند اتومات بوده و عمليات تزريق را بصورت اتومات انجام مي دهد.

 مشخصات دستگاه هاي پركن هر كدام به صورت مجزا توضيح داده شده است.

 

براي اطلاعات بيشتر در خصوص راه اندازي خط توليد كشك با ما در ارتباط باشيد.

مشاوران: ۰۹۱۵۶۰۰۰۰۸۷ / ۰۹۱۵۹۱۵۲۰۱۰

پاسخگوي واتساپ: ۰۹۱۵۶۶۶۴۴۳۹

 اطلاعات بيشتر نحوه ي كاركرد دستگاه هاي پركن( فيلم خط توليد كشك):

فيلم دستگاه پركن خطي ۴ نازل سيلندري مواد غذاييبراي انواع مايعات غليظ:

فيلم دستگاه پركن روتاري ظروف جار: